Konsung Semi Modular Pasientmonitor

Det globale markedet for pasientovervåkingssystemer forventes å vokse med en svimlende hastighet på ca. 11,06 % etter å ha nådd 2,82179 milliarder dollar i 2021. Denne økningen kan tilskrives den økende forekomsten av ulike kroniske sykdommer som hjerte- og karsykdommer, diabetes og luftveissykdommer.Dette har økt antallet pasienter kraftig, og dermed økt behovet for eksterne pasientovervåkingssystemer.

I tillegg har det plutselige utbruddet og spredningen av pandemien over hele verden lagt enorm belastning på underbemannede og overarbeidede sykehus og helsevesen.

Pasientmonitor lindrer effektivt presset på sykehus, akuttmottak og medisinsk personell i frontlinjen under pandemien, noe som har en positiv innvirkning på markedsveksten.

Konsung Semi Modular Pasientmonitor Aurora S-serien tar i bruk vifteløs design, moteutseende, vennlig betjeningsgrensesnitt, semimodulær design kompatibel med Massimo/Nellcor SpO2, Suntech NIBP og så videre høye parametere, møter ICU-behovet, egnet for neonatalovervåking med overlegen SpO2-teknologi .I tillegg er det også et stort lager for pasientmonitor, slik at vi kan sikre rask levering.
Konsungs pasientmonitor er allerede solgt til mange land i Asia, Europa, Midt- og Latin-Amerika, og den har fått høy verdsettelse av mange kunder.Vi håper inderlig at det kan tilby bekvemmelighet for flere leger og pasienter.

Konsung Semi Modular Pasientmonitor


Innleggstid: 25. februar 2022