Verdens hepatittbevissthetsdag

“HEP KAN IKKE VENTE”

Med en person som dør hvert 30. sekund av en hepatittrelatert sykdom – selv i den nåværende krisen – kan vi ikke vente med å handle mot viral hepatitt (Verdens helseorganisasjon).

Med tanke på screening av hepatitt, her er samtalene fra WHO:

·Folk som lever med viral hepatitt uvitende kan ikke vente på testing

·Kommende mødre kan ikke vente på hepatittscreening og behandling

·Nyfødte babyer kan ikke vente på fødselsdosevaksinasjon

Vi kan se ovenfra at det er nødvendig å regelmessig screene for hepatitt for å forhindre forverring av tilstanden, som skrumplever eller til og med leverkreft.

Og den vanlige screeningen for leverfunksjon fokuserer på ALT, AST og ALB, og gir referanse for tidlig hepatittscreening, for å redusere diagnosetiden eller for å forhindre alvorlige leversykdommer.

Basert på prinsippet om å optimere diagnose og behandlingsforhold i primærmedisiner og bringe bekvemmelighet for sykehus, utviklet Konsung Dry Biochemical Analyzer, en bærbar enhet som kan realisere 3 minutters hurtigtest for parametere for leverfunksjon, nyrefunksjon, lipid og glukose, metabolske sykdommer og så videre.Det gjelder engangs forbruksvarer, være egnet for tidlig screening i primærmedisinsk, poliklinisk seksjon og sanntidsovervåking.Med konstant temperaturkontrollsystem kan den fungere perfekt hvor som helst og når som helst.

Konsung Medical, gi mer omsorg til livet ditt.

IST_19205_212313-01


Innleggstid: 29. juli 2021